Nantes - St. Etienne 2-1. Prima victorie după cinci remize la rând



 

**VIDEO** Nantes - St. Etienne 2-1. Prima victorie după cinci remize la rând

Nantes a reuşit prima victorie după cinci egaluri la rând și s-a impus cu 2-1 în fața lui Saint Etienne. Un islandez transferat de la Ajax Amsterdam a adus victoria gazdelor la numai şapte minute de la intarrea pe teren.

St. Etienne n-a reuşit să se regăsească nici pe terenul lui Nantes, unde a suferit a cincea înfrângere la rând în meciurile din deplasare. Cu toate acestea, oaspeţii au început mai bine şi Soderlund a scos un penalty după intervenţia portarului Remy Riou.

Nolan Roux a marcat fără emoţii de la 11 metri. După numai un sfert de oră, Audel a egalat la finalul unei faze prelungite în careul lui St Etienne.

În minutul 77, rezerva Sigthorsson a adus victoria pentru gazde, cu a doua reuşită de când a venit de la Ajax Amsterdam. Scor final 2-1 şi primul succes pentru Nantes după cinci egaluri al rând în campionat.

Nantes - St. Etienne 2-1
Au marcat: J. Audel 29, Sigthorsson 77

Nantes: Riou - Sabaly, Djidji, Vizcarrondo, Lenjani - Gillet, Birama Toure - Thomasson, Adryan (Bedoya 64), Audel (Iloki 70) - Bammou (Sigthorsson 70)
Antrenor: Michel Der Zakarian

St. Etienne: Ruffier - Theophile Catherine, Bayal Sall, F. Pogba, Brison - Pajot (Clement 46), Lemoine - Roux (Maupay 84), Eysseric (Corgnet 64), Hamouma - Soderlund
Antrenor: Christophe Galtier

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑