Esec pentru Moldova. Nationala de tineret a pierdut ultimul meci din preliminariile EURO 2015, cu Anglia



010 сентября 2014

Nationala de tineret a Moldovei a pierdut ultimul meci din preliminariile EURO 2015, cu Anglia. Tricolorii mici au cedat cu 0 la 3 si au ratat ocazia de a incheia calificarile pe locul doi in grupa.

 

Atacantul lui West Bromwich Albion, Saido Berahino, a fost calaul Moldovei in aceste preliminarii. Dupa ce a marcat golul victoriei in partida din Anglia, ieri Berahino s-a remarcat din nou. Aflat la ultima campanie preliminara la nationala de tineret a Albionului, acesta a deschis scorul in minutul 16. Tot el a marcat pentru 2 la 0 in repriza secunda.

 

Scorul final de 3 la 0 a fost stabilit in minutul 84, de jucatorul lui Tottenham, Harry Kane. Astfel, englezii au obtinut la Tiraspol a noua victorie in actuala campanie preliminara, in timp ce echipa lui Alexandru Curteian a suferit a patra infrangere in aceste calificari.

 

Intr-un alt meci din grupa, Finlanda a invins San Marino cu 5 la 0 si a acumulat, ca si Moldova, 16 puncte. Finlandezii au urcat insa pe pozitia a doua in grupa, avand un golaveraj mai bun, in timp ce tricolorii mici au coborat o pozitie si au terminat campania preliminara pe locul trei.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: moldova, anglia, Nationala de tineret,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑