Rusescu a marcat din nou pentru Osmanlispor. De data aceasta contra liderului Beșiktaș, într-un amical



010 октября 2015

 

**VIDEO** Rusescu a marcat din nou pentru Osmanlispor. De data aceasta contra liderului Beșiktaș, într-un amical

Raul Rusescu (27 de ani) pare că se simte din ce în ce mai bine în tricoul celor de la Osmanlispor.

Fostul golgheter al Ligii 1 a profitat de șansa pe care a avut-o la dispoziție cu ocazia amicalului dintre Beșiktaș și Osmanlispor. Fără internaționali, implicați în preliminarii, gruparea care se află pe primul loc în campionatul Turciei, a deschis rapid scorul în amicalul care s-a disputat vineri seară la Istanbul.

După golul lui Motta, din minutul 2, oaspeții au reintrat în joc grație lui Rusescu. Atacantul român a primit o minge în careul celor de la Beșiktaș, din partea unui coleg care a întors o minge de la margine, a protejat-o foarte bine, la 11 metri, după care a pivotat și a șutat fără nicio speranță pentru portarul gazdelor. Era minutul 45 și scorul pauzei a fost 1-1.

Rusescu a început și repriza a doua foarte bine și, în minutul 56, a marcat al doilea gol cu un șut superb din afara careului de 16 metri, în diagonală, în stânga portarului de la Beșiktaș. 

Osmanlispor a ratat însă victoria pentru că gazdele au restabilit egalitatea printr-un penalty transformat de Ismail Koybasi, în minutul 71.

Rusescu, care a fost înlocuit în minutul 80, se află la al treilea gol pentru Osmanlispor. după ce a punctat o dată și în partida cu Kizilcabolukspor, scor 6-0, în Cupa Turciei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑