LIVE SCORE& Dinamo Volgograd - HCM Baia Mare (ora 14:00, Digi Sport 2). La un pas de Final Four



**LIVE SCORE&VIDEO** Dinamo Volgograd - HCM Baia Mare (ora 14:00, Digi Sport 2). La un pas de Final Four

Handbalistele de la Dinamo Volgograd sunt cotate cu prima şansă la calificarea în semifinalele Champions League, înainte de returul cu HCM Baia Mare. Campioana României porneşte meciul din Rusia cu un avans de două goluri, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 14:00.

HCM Baia Mare este la doar 60 de minute distanţă de cea mai mare performanţă din istoria echipei - calificarea în Final Four-ul Champions League. Specialiştii o dau mare favorită pe Dinamo Volgograd, la returul din Rusia, deşi campioana României s-a impus la două goluri diferenţă în prima manţă.

În acest sezon al Ligii Campionilor, HCM a obţinut două victorii mari în meciurile din deplasare, cu Savehof şi Viborg.

"Avem o şansă foarte mare, pe care nu avem voie să o pierdem. Oltchim a încercat atâţia ani să ajungă la performanţa asta, iar noi, în doar doi ani, suntem aproape de Final Four", a declarat directorul executiv al campioanei României, Liviu Bala.

"Să sperăm că vom fi victorioşi şi atunci o să fie un Paşte fericit, pentru că sunt convins că toată lumea ne va aştepta la intrarea în oraş", a adăugat oficialul băimărean.

Misiunea jucătoarelor lui Tonje Tiselj se anunţă cu atât mai dificilă cu cât nicio echipă din România nu a reuşit până acum să se impună pe terenul lui Dinamo Volgograd. Oltchim a obţinut doar două remize în tre jocuri, iar Jolidon Cluj a pierdut în urmă cu trei ani, în Cupa Cupelor.

"Cred că ne așteaptă un meci mult mai greu în Rusia decât a fost cel de la Baia Mare. Ele sunt mai odihnite, noi venim după un drum lung, dar suntem extrem de concentrate pe ceea ce avem de făcut. Ne dorim foarte mult să trecem de acest meci și să ne calificăm la turneul final de la Budapesta", a spus portarul brazilian Barbara Arenhardt pentru emaramureș.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑