Rusia a învins Lichtenstein şi a devenit lider în grupa Moldovei



011 сентября 2014

 

Rusia a învins Lichtenstein cu 4-0 şi a preluat conducerea în clasamentul Grupei G, din care face parte Moldova. Într-un alt meci al grupei, Austria a remizat cu Suedia, scor 1-1. Cea mai mare surpriză a serii a avut loc în Grupa C, în care Ucraina a fost învinsă de Slovacia cu 0-1.

Rusia a învins fără mari probleme Lichtenstein în primul meci din preliminarii jucat pe Arena Himki. În minutul 50, ruşii conduceau cu 2-0. Oaspeţii au marcat în propria poartă de două ori, prin Martin Buechel şi Sandro Wieser. Până la finalul meciului Dmitri Kombarov a realizat un penalty, iar Artiom Dziuba a stabilit scorul final de 4-0.

Într-un alt meci din Grupa G, din care face parte şi Moldova, Austria a remizat acasă cu Suedia, scor 1-1. Jucătorul lui Bayern Munchen, David Alaba a deschis scorul pentru gazde în minutul 7, când a transformat un penalty, iar suedezii au egalat în minutul 12, prin Erkan Zengin.

Adversara Moldovei din ultimul meci amical, Ucraine a fost învinsă surprinzător în primul meci din preliminarii, de Slovacia, scor 0-1. Robert Mak a marcat singurul gol în minutul 18.

Campioana europeană, Spania a început preliminariile cu o victorie, 5-1, cu Macedonia. Pentru Furia Roja au marcat Sergio Ramos, Francisco Alcacer, Sergio Busquets, David Silva şi Pedro Rodriguez, în timp ce balcanicii au înscris o singură dată, din penalty, prin Agim Ibraimi.

Cu o victorie a început campania preliminară şi Anglia. Elevii lui Roy Hodgson au învins în deplasare Elveţia, scor 2-0. Ambele goluri ale britanicilor au fost marcate de atacantul lui Arsenal, Danny Welbeck.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑