Mutu poate reveni la națională. Iordănescu a explicat cum. Ce spune selecţionerul despre Marica



011 декабря 2015

 

**VIDEO** Mutu poate reveni la națională. Iordănescu a explicat cum. Ce spune selecţionerul despre Marica

Anghel Iordănescu creionează deja lotul pe care îl va convoca la Campionatul European de anul viitor. Selecționerul României asigură că orice jucător intră în vederile sale, chiar și Adrian Mutu.

Fotbaliști cu peste 60 de prezențe în tricoul primei reprezentative, Mutu, Marica și Tamaș rămân în calcule pentru Euro 2016, chiar dacă nu traversează cea mai bună perioadă. Mutu înscrie, dar o face în India, acolo unde nivelul competiției e destul de scăzut, Marica nu și-a găsit încă echipă, iar Gabi Tamaș nu a jucat niciun minut pentru Cardiff City, formația care i-a oferit un contract după ce Steaua l-a dat afară.

"În momentul de față aria noastră de selecție este mică și ne dorim ca orice jucător care ar putea să ajute, să revină în circuitul echipei naționale, nu doar Marica... Aici ma refer la jucători care dintr-un motiv sau altul n-au mai fost în circuitul naționalei. Orice jucător, chiar și Adrian Mutu, dar jucând în altă competiție, la alt nivel. Evident, orice jucător intră aici, chiar și Gabi Tamaș" a precizat selecționerul Iordănescu.

"Îmi doresc foarte mult să revină și Tamaș. Chiar am vorbit cu el zilele trecute și i-am urat să-și găsească o echipă la care să joace pentru că a contribuit mult la această calificare și chiar îmi aduc aminte meciul foarte bun pe care l-a făcut cu Grecia. În ceea ce privește selecția însă, este decizia selecționerului" adăugat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Cu două goluri marcate în ultimul meci din preliminarii, cu Insulele Feroe, Constantin Budescu este aproape de un transfer în Qatar. Răzvan Burleanu nu privește cu ochi buni mutarea căpitanului Astrei.

"Pe plan personal cred că un transfer al lui Budescu în țările arabe este o soluție bună. Pentru echipa națională nu cred însă că este o variantă foarte bună mai ales că ați văzut ce s-a întâmplat cu jucătorii care au plecat acolo. Poate Budescu ar trebui să stea de vorbă cu Dragoș Grigore, care și el simte un regres în ceea ce privește prezența acolo" a declarat Burleanu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑