Doliu în lumea fotbalului. Un jucător cunoscut a fost împuşcat de 18 ori



011 декабря 2015
Foto: bild.de

Doliu în lumea fotbalului. Jucătorul naţionalei din Honduras, Arnold Peralta, a fost împuşcat mortal în faţa unui centru comercial. Deocamdată nu se ştie motivul tragediei, iar poliția nu are niciun suspect.

Arnold Peralta a fost împuşcat în cap de o persoană necunoscută în timp ce se pregătea să urce în maşina sa. Tragedia s-a produs în parcarea unui centru comercial din oraşul natal al fotbalistului din Honduras, La Ceiba.

Presa precizează că Peralta tocmai cumpărase haine pentru copilul său născut recent, în momentul în care a fost împușcat de 18 ori de un individ aflat pe o motocicletă

"Jucătorul Peralta a murit după ce a suferit mai multe răni provenite de la împuşcături de pistol. El a suferit leziuni la craniu, faţă şi la cutia toracică. Cauza decesului sunt mai multe traumatisme craniene deschise şi aproximativ 18 răni", a declarat purtător de cuvânt al primăriei oraşului La Ceiba, Selvin Fernandez.

Deocamdată nu se cunoaşte motivul asasinatului. Totodată, poliţia exclude un posibil jaf, întrucât nu s-a furat nimic. Crima s-a produs într-o regiune unde operează o mulțime de-a traficanţii de droguri.

"Este o crimă cu un impact mare, în acest caz este vorba despre fotbalistul Peralta. Noi vrem să investigăm prompt, dar, totodată, nu ne grăbim, pentru a analiza minuţios tot ce s-a întâmplat şi să ne facem bine datoria", a adăugat Fernandez.

În vârstă de 26 de ani, Arnold Peralta a evoluat pentru formaţiile din Honduras - Vida şi Olimpia, dar a fost legitimat și la echipa scoţiană Glasgow Rangers.

El a disputat 24 de meciuri pentru naţionala din Honduras, cu care a evoluat atât la Campionatul Mondial din Brazilia, cât și la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012.

Peralta fusese convocat la selecţionată pentru amicalul cu reprezentativa Cubei, care este programat pentru 16 decembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑