Jucătorul de fotbal american Ray Rice îşi poate lua adio de la cariera profesionistă



012 сентября 2014

 

Jucătorul de fotbal american Ray Rice îşi poate lua adio de la cariera profesionistă. Sportivul de la echipa Baltimore Ravens a fost dat afară de la club şi suspendat pe termen nelimitat de Liga Profesionistă de fotbal american după ce şi-a lovit cu bestialitate logodnica în ascensorul unui hotel.

Jucătorul de fotbal american Ray Rice şi-a bătut logodnica, Janay Palmer, într-un ascensor din Atlantic City, în luna februarie a acestui an, după ce aceasta îi dăduse o palmă lui Rice. Cei doi au fost arestaţi şi ulterior eliberaţi, spunînd că a fost o simplă altercaţie.

Între timp, Janay a devenit soţia fotbalistului bătăuş. Un site american a postat un video din ascensor cu întregul incident din februarie, iar consecinţele au fost extrem de grave pentru Rice. În ciuda faptului că soţia a hotărât să nu facă plângere, liga de fotbal american a decis să-i acorde o suspendare pe termen nelimitat, iar echipa de club, Baltimore Ravens, l-a dat afară. Rice ar putea fi suspendat pe viaţă din sport.

"Administraţia prezidenţială este de părerea că violența împotriva femeilor este ceva ce trebuie să fie combătut în mod agresiv", a menţionat purtătorul de cuvânt al preşedintelui SUA, Josh Earnest.

Ray Rice avea un contract pe 5 ani, în valoare de 40 de milioane de dolari, cu gruparea din Baltimore.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑