Debut de vis pentru fiul lui Simeone la noua sa echipă



**VIDEO** Debut de vis pentru fiul lui Simeone la noua sa echipă

Debut de vis pentru fiul lui Diego Simeone (20 de ani) la Banfield. Împrumutat de Rivel Plate la formația pregătită de Matis Jesus Almeyda, Giovanni Simeone a marcat golul victoriei în disputat de pe terenul lui Quilmes.

Promovat pe când avea doar 18 ani la prima echipă a lui River Plate și urmărit apoi de scouterii lui AC Milan, Giovanni Simeone, fiul celebrului Diego Simeone nu a reușit să se impună în echipa "milioanrilor" și de curând a fost împrumutat în prima ligă din Argentina, la Banfield.

Chiar dacă nu apucase să facă prea multe antrenamente cu noii săi colegi, antrenorul Matis Jesus Almeyda l-a titularizat în disputa de pe terenul lui Quilmes, iar fiu tehnicianului de la Atletico Madrid i-a răsplătit încrederea. În minutul 27 al întâlnirii de pe Estadio Centenario Dr. Jose Luis Meiszner a marcat unicul gol al partidei. Simeone a marcat cu o lovitură de cap după o centrare a lui Cuero.

"Sunt foarte fericit pentru acest debut. Trebuie să le mulțumesc colegilor și în primul rând antrenorului care a avut încredere în mine. Este un mare antrenor, o persoană extraordinară. Când un astfel de om îți acordă tot sprijinul și îți spune că nu e niciun fel de presiune pe tine, atunci poți să intri pe teren și să dai tot ce ai mai bun" a declarat Simeone cel mic la finalul partidei.

2 milioane de euro e cota lui Giovanni Simeone
20 de ani are atacantul argentinian
1,79 metri măsoar Simeone

Sursa foto: fmvoces.com.ar

VIDEO CU GOLUL LUI SIMEONE

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑