Arsenal, din nou lider în Premier League, după victoria cu Aston Villa. Leicester o poate detrona luni



013 декабря 2015

 

**VIDEO** Arsenal, din nou lider în Premier League, după victoria cu Aston Villa. Leicester o poate detrona luni

Arsenal a revenit pe primul loc în campionatul de fotbal al Angliei, după ce duminică a învins cu 2-0 în deplasare lanterna roşie Aston Villa, într-un meci din etapa a 16-a. Elevii lui Arsene Wenger au 33 de puncte, cu unul mai mult decât Manchester City și Leicester.

”Tunarii” mai pot fi detronați, însă, de echipa lui Claudio Ranieri, care momentan se află pe locul 3, cu 32 de puncte, dar care încheie etapa a 16-a abia luni, 14 decembrie, acasă, cu Chelsea.

Olivier Giroud a deschis scorul din penalty în minutul 8, ajungând la 50 de goluri în Premier League, informează Reuters. Francezul a reuşit în această săptămână o triplă în victoria din Champions League cu Olympiakos Pireu.

Al doilea gol a aparţinut lui Aaron Ramsey, în minutul 38, servit de Mesut Ozil, la a 13-a sa pasă decisivă din acest sezon.

Aston Villa nu se regăseşte nici după numirea antrenorului Remi Garde, fostul elev al lui Arsene Wenger la Arsenal. Echipa din Birmingham are în campionat 15 meciuri consecutive fără victorie, record în istoria clubului.

VEZI AICI GOLURILE MECIULUI ASTON VILLA-ARSENAL 0-2

ECHIPELE

Aston Villa: Guzan - Hutton, Okore, Lescott, Bacuna - Veretout, Sanchez, Gueye (Grealish, 78) - Sinclair (Adama Traore, 87), Gestede (Carles Gil, 57), Ayew
Antrenor: Remi Garde

Arsenal: Cech - Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Nacho Monreal - Flamini, Ramsey - Campbell (Gibbs, 64), Ozil (Chambers, 86), Walcott (Oxlade-Chamberlain, 64) - Giroud
Antrenor: Arsene Wenger


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑