Victorii dificile pentru Zenit Sankt-Petersburg şi Dinamo Moscova în Campionatul Rusiei



014 августа 2014

 

Zenit Sankt-Petersburg a obţinut a treia victorie consecutivă în Campionatul Rusiei din tot atâtea posibile. Echipa lui Villas Boas s-a impus în faţa formaţiei Ural Ekaterinburg cu 2-1 în cea de-a treia etapă. Dinamo Moscova şi-a revenit după înfârângerea din etapa trecută şi a învins nou pomovata FC Ufa cu 2-0.

Zenit Sankt-Petersburg s-a chinuit cu formaţia Ural Ekaterinburg, pe care, până la urmă, a învins-o cu 2-1 în cea de-a treia etapă a Campionatului Rusiei. Echipa antrenată de Andre Villas Boas a deschis scorul după doar cinci minute de joc, prin portughezul Danny. Ural a reuşit să egaleze la finalul primei reprize, după ce Acevedo a marcat un gol de excepţie în urma unui lob superb peste portar.

Oaspeţii au smuls victoria în ultimul sfert de oră, atunci când atacantul venezuelean Salomon Rondon a marcat golul doi.

Într-un alt meci, Dinamo Moscova a învins în deplasare nou promovata FC Ufa cu scorul de 2-0. Oaspeţii au marcat câte un gol în fiecare repriză. Mai întâi, fundaşul Cristopher Samba a înscris în minutul 31, iar în partea a doua a meciului atacantul neamţ, Kevin Kuranyi a stabilit rezultatul final.

Joi vor avea loc ultimele două meciuri din etapa a treia a Campionatului Rusiei. Echipa moldoveanului Alexandru Gaţcan, FC Rostov va juca în deplasare cu Lokomotiv Moscova, iar FC Krasnodar se va duela pe teren propriu cu Spartak Moscova.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑