Ludogorets a luat Supercupa Bulgariei, iar Hamza a debutat cu gol contra fostei sale echipe!



013 августа 2014

 

**VIDEO** Ludogorets a luat Supercupa Bulgariei, iar Hamza a debutat cu gol contra fostei sale echipe!

Adversara Stelei din play-off-ul de calificare pentru grupele Champions League, Ludogorets Razgrad, s-a impus miercuri seară în cadrul Supercupei Bulgariei.

Campioana vecinilor de la sud de Dunăre a câștigat cu scorul de 3-1 meciul contra celor de la Botev Plovdiv, după ce fosta echipă a lui Luchin și Hamza a deschis scorul în minutul 18, prin Gamakov. Chiar dacă a condus la pauză, formația din Plovdiv n-a mai putut menține la fel ritmul în partea secundă, iar Ludogorets a egalat în minutul 53, prin Misidjan.

Golurile victoriei au venit însă târziu. Mai întâi, Marcelinho a înscris cu cinci minute înainte de final, pentru ca apoi tocmai tunisianul Hamza, care a făcut obiectul unor dispute în ultimele zile între Steaua și actuala sa echipă (DETALII AICI), să stabilească scorul final în prelungirile partidei, marcând împotriva fostei sale grupări!

GOLUL LUI HAMZA

ECHIPĂ LUDOGORETS 

Ludogorets: Stoianov – Vasilev, Caisara, Moți, Al. Aleksandrov (46 Mantula) – Diakov, Zlatinski - Abalo (46 Misidjan), M. Aleksandrov, Marcelinho – Beziak (69 Hamza). Antrenor: Stefan Genov 

Steaua - Ludogorets se va juca marți, 19 august, pe Arena Naţională, de la ora 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe site-ul nostru, digisport.ro, și pe versiunea de mobil, m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. 

Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

REZUMATUL MECIULUI


 

 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑