Trică face parte din staful lui Piţurcă, la Al Ittihad: "S-au schimbat mulţi oameni"



014 декабря 2015

 

**VIDEO** Trică face parte din staful lui Piţurcă, la Al Ittihad:

Victor Piţurcă se află la al doilea mandat pe banca lui Al Ittihad şi, de această dată, la cooptat în staf şi pe Eugen Trică, alături de Ştefan Iovan şi Martin Tudor.

"E mult mai uşor pentru mine acum. S-au schimbat mulţi oameni din staf, sunt oameni cu care am mai lucrat. Mai nou este Eugen Trică.

M-aşteptam să vină oferta aşa de repede. Am fost în contact mereu cu cei de la Al Ittihad. Am experienţă acum. Ştiu totul despre fotbalul din Arabia Saudită, cunosc bine lotul", a spus Piţurcă, la plecarea de pe aeroport.

Trică a antrenat-o ultima oară pe Metalul Reşiţa, în toamna acestui an, dar şi-a dat demisia, explicând cât de greu e să fii antrenor în România.

Fostul jucător al Stelei şi al Craiovei (39 de ani) a antrenat până acum 5 echipe, în România: Universitatea Craiova (2010), Juventus Bucureşti (2012-13, 2014), CFR Cluj (2013, 2015), UTA Arad (2013-14) şi Metalul Reşiţa.

La primul mandat în Arabia Suadită, antrenorul i-a transferat la începutul acestui an pe Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala. E de aşteptat ca şi în 2016, alţi jucători români sau care evoluează în Liga 1 să ajungă în fotbalul arab.

"Vom vedea. în acest moment nu m-am gândit la jucători români. Trebuie să iau contact cu noul lot, să vedem despre ce e vorba şi când se pot face transferuri, dacă este nevoie, însă am nevoie de timp", a adăugat Piţurcă.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑