Gremio - Botafogo 2-1



Gremio Porto Alegre a schimbat liderul în campionatul din Brazilia, după ce a învins-o pe Botafogo cu 2-1, la finalul unui meci spectaculos, mai ales în primele 45 de minute, în etapa a şaptea din Serie A.

Fără victorie în campionat de când Renato Gaucho l-a înlocuit pe Vanderlei Luxemburgo, Gremio s-a mișcat excelent încă din start și a deschis scorul în minutul 13 prin chilianul Eduardo Vargas.

Bucuria gazdelor a durat numai şapte minute întrucât gruparea din Rio de Janeiro a restabilit egalitatea prin Clarence Seedorf. Veteranul olandez de 37 de ani a înscris un adevărat golazo în al treilea meci consecutiv din Brazilia chiar în poarta fostului său coechipier de la AC Milan, Dida. (VIDEO, jos)

Gremio a obţinut, însă, victoria graţie aceluiaşi Vargas. Fostul atacant al lui Napoli a punctat pentru 2-1 în minutul 34, într-o fază în care arbitrul Paulo Cesar de Oliveira a trecut peste decizia asistentului şi a validat corect golul echipei din Porto Alegre.

Gremio - Botafogo 2-1
Au marcat: E. Vargas 13 și 34 / Seedorf 20

Gremio: Dida - Para, Bressan, Werley, Alex Telles - Adriano, Souza (Biteco 83) - Elano (M. Rodriguez 70), Ze Roberto - Vargas (Cris 90+4), Kleber
Antrenor: Renato Gaucho

Botafogo: Jefferson - Lucas (Gilberto Junior 61), Bolivar, Doria, Julio Cesar - Mattos, Renato - Seedorf, Lodeiro (Elias 67) - Vitinho (Henrique 76), Marques
Antrenor: Oswaldo de Oliveira

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑