Barcelona poate deveni campioana Spaniei chiar în această seară



Foto: bongdaplus.vn

Catalanii au nevoie de o victorie în deplasare în partida cu Atletico Madrid pentru a deveni campionii Spaniei. Barcelona şi-ar putea asigura titlul chiar şi dacă va pierde duelul cu Atletico.

Asta se va întâmpla doar dacă Real va fi învinsă de Espanyol.

Anul trecut, Barcelona a pierdut titlul chiar pe stadionul Vicente Calderon, atunci când a remizat tot cu Atletico. Acum catalanii vor să devină campioni chiar la Madrid.

"Vom lupta în această partidă ca şi în oricare alta. Meciul este unul special pentru că putem să devenim campioni, dacă vom învinge. Din acest considerent meciul este unul motivant. Am avut o concurenţă dur în campionat, astfel că acum ne dorim să profităm de această şansă şi să obţinem maxim ce putem",  a declarat Luis Enrique, antrenorul Barcelonei.

Real Madrid nu mai poate pierde locul doi şi mai are şanse minime la titlu. Galacticii vor juca împotriva formaţiei Espanyol în deplasare, iar antrenorul lui Real, Carlo Ancelotti a declarat că echipa sa va lupta pentru titlu atât timp cât mai există şanse matematice.

"Știu că nu va fi ușor, dar echipa a trecut peste eşecul de meciuri şi s-a antrenat bine în ultimele zile. Ne concentrăm pe jocul de duminică și vom da totul pe teren în următoarele meciuri pentru a rămâne în lupta pentru titlu, atât timp cât mai avem şanse matematice", a afirmat Ancelotti.

Luptă acerbă şi pentru locul patru în Primera Division, poziţie care asigură participarea în Liga Campionilor. Pentru acest loc luptă Valencia şi Sevilla.

Liliecii vor juca împotriva formaţiei Celta, în timp ce finalista Ligii Europei din ultimele două sezoane, Sevilla se va duela cu Almeria.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑