Deac, pesimist în privința viitorului de la CFR. ”Dacă nu primim punctele, nici în Liga 2 nu vom juca!”



 

**VIDEO** Deac, pesimist în privința viitorului de la CFR. ”Dacă nu primim punctele, nici în Liga 2 nu vom juca!”

VIDEO CSMS Iași - CFR Cluj 0-3. Ardelenii s-au impus, fără drept de apel, în fieful uneia dintre revelațiile returului și așteaptă acum cu emoții răspunsul de la TAS. Deac, unul dintre fotbaliștii reprezentativi ai celor de la CFR, crede că viitorul grupării din Gruia depinde de acest verdict.

Ciprian Deac mai are contract cu CFR Cluj până la finalul sezonului, dar mijlocașul nu știe momentan la ce echipă va evolua din vară încolo.

”Mai sunt două săptămâni, pe care trebuie să le ducem cu bine la capăt, după care vom vedea ce va fi. Ideea este că am și eu o vârstă și trebuie să mă gândesc și la familia mea”, a spus Deac.

Chestionat în privința șanselor pe care le are echipa pentru a se salva de la retrogradare, Deac a răspuns surprinzător.

”Noi suntem aceeași echipă ca și în tur, care nu merită să se afle pe acest loc, dar acum asta nu mai contează. Așteptăm cu toții punctele de la TAS, pentru că în funcție de ele se va decide viitorul clubului. Dacă CFR va pierde punctele atunci eu cred că echipa nici în Liga 2 nu va juca, o va lua de la zero”, a spus Deac.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑