George Pușcaș, vârf la U19, e speranța României: "E o onoare să vin la națională"



017 февраля 2014

 

**VIDEO** George Pușcaș, vârf la U19, e speranța României:

"Tricolorii" de la naţionala sub 19 ani au intrat în linie dreaptă în pregătirea pentru turneul de elită care va avea loc în vară. Puştii lui Ştefan Iovan vor avea parte de un test cu Italia, iar selecţionerul îşi pune speranţele într-un atacant care joacă la Inter Milano.

Puștii vor juca în iunie cu Austria, Rusia şi Norvegia. Ca să facă faţă, Ştefan Iovan le-a aranjat elevilor săi un amical de gală cu Italia. Partida va avea loc miercuri, la Frosinone.

"Am o echipă bună, pe care mă bazez. Avem șanse bune de a merge în primii 8 din Europa. Foarte greu am reușit să găsesc un vârf la această categorie de vârstă. Mă bazez foarte mult pe Pușcaș, pe determinarea și calitățile lui", a declarat Ștefan Iovan.

Selecţionerul speră că şi-a rezolvat problemele din atac odată cu venirea lui George Puşcaş la lot. Puştiul plecat de la Oradea a prins un loc în echipa mare la Internazionale, însă nu a debutat încă în Serie A.

"E o onoare foarte mare să vin la națională, ma pregătesc foarte bine și încerc să demonstrez că sunt român și că joc pentru aceste culori", a spus și George Pușcaș.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑