Succesul lui Halep l-a încântat pe George Cosac: "Adversara a dansat după cum i s-a cântat"



017 февраля 2014

 

**VIDEO** Succesul lui Halep l-a încântat pe George Cosac:

Succesul Simonei Halep turneul de la Doha, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport în această săptămână, l-a impresionat de președintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

"Adversara a dansat cum i-a cântat Simona", a spus șeful tenisului românesc, care nu a lăsat neobservat parcursul perfect al lui Halep la Doha. George Cosac a urmărit atent evoluţia jucătoarei antrenate de Wim Fissette şi are numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

În finala de duminică, Simona Halep a învins-o pe Angelique Kerber în două seturi, scor 6-2, 6-3 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), iar de luni va ocupa locul al nouălea în lume.

"A fost un adevarat regal sportiv, un spectacol ieşit din comun. Dacă sunt jucători care obțin victorii cu sacrificii enorme, Simona e genul de campion care își impune jocul. Adversarul dansează după cum îi cântă Simona.", a declarat George Cosac, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

Cosac este optimist când vine vorba despre viitorul Simonei. Locul 9 mondial de luni, Halep are şanse mari să devină cel mai bine clasată româncă din istoria WTA. În prezent, este a treia, după Irina Spîrlea, care a ajuns până pe locul 7 în 1997, şi Virginia Ruzici, care a ocupat locul 8, în 1979.

"Simona ne-a demonstrat că e pe un drum foarte bun și cred că e viitoarea mare campioană a tenisului. Are un joc extraordinar de variat, o intuiție deosebită. Dacă fizicul n-o ajută foarte mult, având o statură destul de mică 1,68 m, dar cu o intuiție și o explozie în lovitură ieşite din comun.", a mai spus președintele Federației Române de Tenis.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑