Infrangere dramatica pentru Zenit. Clubul rus a fost invins de Sevilla, scor 1 la 2 - VIDEO




Infrangere dramatica pentru Zenit in mansa tur a sferturilor Ligii Europa. Clubul rus a cedat pe terenul echipei Sevilla, scor 1 la 2.

 

Spaniolii au marcat golul victoriei in minutul 88. Zenit a inceput bine partida si, dupa cateva atacuri impresionante, a punctat prin Reazantsev. Sevilla si-a intrat in ritm pe parcurs, dar primul sut pe cadrul portii l-a reusit abia in minutul 73. A fost cu noroc. Bacca a egalat. Echilibrul s-a pastrat pana in minutul 88, atunci cand Denis Suarez a trimis un voleu splendid de la marginea careului si l-a invins pe portarul rusilor.

 

Detinatoarea trofeului Ligii Europa, Sevilla, a castigat cu 2 la 1, dar returul de la Sankt-Petersburg se anunta unul incendiar. Tot aseara, Napoli a invins clar formatia Wolfsburg, in deplasare, scor 4 la 1. Dinamo Kiev a dat piept cu Fiorentina, acasa.

 

Ucrainenii au marcat prin Lens, in prima repriza, dar au scapat victoria pe final. In prelungirile meciului, Babacar a egalat scorul, 1 la 1. Inca o partida de ieri s-a incheiat nedecis. Belgienii de la Brugge au remizat acasa cu formatia ucraineana Dnepr, scor 0 la 0. Mansa retur a sferturilor Ligii Europa va avea loc pe 23 aprilie. 


Sursa: protv.md
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑