Alte patru medalii pentru Moldova. Halterofirii moldoveni au facut performanta la europenele de la Tibilisi - VIDEO




Halterofilii moldoveni au obtinut alte 4 medalii la europenele de la Tbilisi, toate in categoria de 85 de kilograme. Alexandru Dudoglu a adunat 3 distinctii la cateva probe, devenind vicecampion european, iar Iurie Bulat a luat aurul la proba smuls.

 

Dupa ce in prima zi la europenele de haltere Oleg Sarghi a cucerit aurul, au urmat cateva rezultate modeste. Aseara insa nationala Moldovei a impresionat din nou. 4 medalii au obtinut halterofilii nostri, dintre care 3 au fost aduse de Alexandru Dudoglu.

 

La categoria de 85 de kilograme moldovenii au inceput tare proba smuls. Alexandru Dudoglu a ridicat 165 de kilograme, cucerind bronzul. Surpriza a venit de la tanarul Iurie Bulat, care a ridicat 172 de kilograme in aceeasi proba, cucerind medalia de aur.

 

Totusi, la proba de aruncat, Iurie Bulat nu a mai reusit sa impresioneze. Cu doar 185 de kilograme ridicate, a ocupat locul 9 si a ratat podiumul la general, clasandu-se pe locul 4. In schimb Alexandru Dudoglu a fost constant. La aruncat a inregistrat 197 de kilograme si din nou a fost al treilea, cucerind o alta medalie de bronz. Insumate, cele 362 de kilograme, i-au adus lui Alexandru Dudoglu si argintul la general. Campion european in categoria de 85 de kilograme a devenit francezul Benjamin Hennequin, care a adunat la total 367 de kilograme.

 

Astazi, la categoria de 94 de kilograme, pentru Moldova va intra in concurs si medaliatul cu bronz de la Jocurile Olimpice de la Londra, Anatolie Caracu. De asemenea, va intra pe scena si singura femeie din lotul nostru, Natalia Priscepa, la categoria de 75 de kilograme. Ambii halterofili sunt pretendenti la participarea la Olimpiada din 2016. 


Sursa: protv.md
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑