Brooklyn Nets, clubul patronat de miliardarul rus Mihail Prohorov, s-a calificat in faza eliminatorie pe muchie de cutit - VIDEO




Sezonul regular in liga nord-americana de baschet s-a incheiat. Brooklyn Nets s-a calificat in faza eliminatorie pe muchie de cutit. Una din cele mai tari formatii din ultimii ani, Miami a fost scoasa din competitie.

Indiana si Brooklyn luptau pentru locul 8 in Est, ultimul care ofera accesul in play-off. Indiana si-a pierdut meciul, iar Brooklyn Nets trebuia sa o invinga pe Orlando Magic pentru a smulge calificarea. Zis si facut. Desi a inceput mai slab partida de pe teren propriu, clubul, patronat de miliardarul rus Mihail Prohorov, a reusit sa-si impuna jocul in continuare. Croatul Bojan Bogdanovic a acumulat 28 de puncte, iar gruparea sa a castigat la final cu 101 la 88. 

In optimile de finala NBA au patruns in ultimul moment si baschetbalistii de la New Orleans Pelicans. Acestia au incheiat sezonul regular pe locul 8 in Vest, dupa ce s-au impus in fata campioanei actuale San Antonio Spurs cu 108 la 103. 

Astfel, Miami Heat, echipa care a jucat toate finalele intre 2011 si 2014, reusind sa devina campioana de 2 ori, a fost eliminata. Miami a incheiat sezonul de cosmar abia pe locul 10 in clasamentul Conferintei de Est. 


Sursa: PROTV
Citeste mai multe despre: Brooklyn Nets, Brooklyn Nets, Brooklyn Nets,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑