Felix Brych va arbitra meciul dintre Steaua și Ludogorets, de pe Arena Națională



017 августа 2014

**Felix Brych** va arbitra meciul dintre Steaua și Ludogorets, de pe Arena Națională

Arbitrul german, care a fost prezent și la Cupa Mondială, a condus la centru finala UEFA Europa League de anul acesta, dintre FC Sevilla și Benfica, scor 0-0 (4-2 după loviturile de departajare) - DETALII AICI și VIDEO.

Steaua a intrat în linie dreaptă înaintea primului duel cu bulgarii de la Ludogorets, din play-off-ul UEFA Champions League, programat marți seară, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Întâlnirea de pe Arena Națională i-a fost încredințată de către reprezentanții UEFA arbitrului german Felix Brych (39 de ani), care va fi ajutat de către asistenții Mark Borsch și de Markus Hocker.

Următorul meci al Stelei este cel cu Ludogorets, din play-off-ul UEFA Champions League. Partida se va juca marți, 19 august, pe Arena Naţională, de la ora 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe site-ul nostru, digisport.ro, și pe versiunea de mobil, m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Brych este unul dintre cei mai buni arbitri ai momentului. A arbitrat două partide de la Cupa Mondială din Brazilia, Uruguay - Costa Rica și Belgia - Rusia, dar a fost prezent și la centru la finala Europa League 2014, cea câștigată de FC Sevilla după loviturile de departajare.

El este cunoscut și românilor. Spre exemplu, Felix Brych a condus la centru meciul Oțelului din Champions League, contra celor de la Manchester United, în faza grupelor, ediția 2011-2012, dar și meciul Luxemburg - România, din preliminariile pentru Euro 2008.
Felix Brych este un arbitru destul de exigent, care acordă multe cartonașe galbene.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑