Nu cedează! Fotbaliştii de la FC Costuleni se antrenează, chiar dacă noul şef al clubului a făcut un anunţ dramatic



 

Fotbaliştii de la FC Costuleni nu cedează! Deşi noul preşedinte a anunţat că retrage formaţia din Divizia Naţională, jucătorii continuă antrenamentele pentru a-şi menţine forma fizică.

Noul preşedinte al clubului FC Costuleni, Andrei Grigor, a hotărât să retragă formaţia din cauza rezultatelor slabe din acest sezon. Totuşi, jucătorii de la FC Costuleni spun că vor continua să se antreneze.

"Cel puţin trebuie să ne menţinem forma fizică. Vom veni la antrenamente în continuare. Avem mingi, teren şi dorinţă. Obiectivul este să ne antrenăm, iar conducerea va decide ce va fi mai departe", a declarat Ivan Carandaşov, fost atacant FC Costuleni.

După o scurtă vacanţă în România, la Chişinău a revenit şi antrenorul celor de la FC Costuleni, Laurenţiu Tudor.

"Normal că este un şoc. Să vină o persoană, pe care nu o cunoşti în prima fază, să vină să se prezinte şi să spună că desfiinţează echipa. Eu am anunţat că astăzi este antrenament, echipa a venit la antrenament. Aşteptăm să luăm legătura în primul rând cu domnul Chirinciuc", a precizat Laurenţiu Tudor.

Fostul preşedinte al clubului, Iurie Chirinciuc a vândut clubul omului de afaceri Andrei Grigor. Noul preşedinte însă a anunţat că echipa nu are şanse să atingă obiectivul de a ajunge în cupele europene şi a decis să retragă FC Costuleni din Divizia Naţională. Formaţia din raionul Ungheni ocupă locul 8 în clasament şi este la distanţă de 16 puncte de zona cupelor europene.

Potrivit regulamentului campionatului Moldovei, toate echipele din Divizia Naţională vor pierde punctele acumulate în meciurile cu FC Costuleni. Acest lucru se va întâmpla deoarece în campionat nu s-au jucat 50 la sută din meciuri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

-1 1403 Garaba 18 ноября 2014 | 13:48 Bravo


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑