Gâlcă îl pierde pe Latovlevici: "Încercăm să găsim o variantă de plecare pentru el"



 

**VIDEO** Gâlcă îl pierde pe Latovlevici:

La începutul lui 2015 aproape jumătate din titularii Stelei intră în ultimele 6 luni de contract și pot semna cu orice club din postura de jucători liberi. Printre ei, Lukasz Szukala, Lucian Sânmărtean, Andrei Prepeliță, Giedrius Arlauskis și Iasmin Latovlevici.

Deși președintele Valeriu Argăseală anunța că roș-albaștrii vor începe tratativele cu cei 6 după această rundă din preliminariile pentru Euro 2016, sunt șanse mari ca Steaua să-l piardă pe fundașul stânga Iasmin Latovlevici. Informația a fost furnizată ÎN DIRECT la emisiunea Digi Sport Special de către agentul de jucători Anamaria Prodan.

"Prepeliță și Latovlevici intră în ultimele 6 luni de contract. Discut în momentul acesta cu Lato și cu mangerul lui. Încercăm să vedem dacă găsim vreo variantă de plecare pentru el" a recunoscut soția fostului antrenor al campioanei.

Chiar dacă nu e prima dată când se vorbește de o eventuală plecare a lui Latovlevici din Ghencea, fundașul n-ar trece cu vederea nici o ofertă de prelungire din partea Stelei, câtă vreme salariul va fi unul pe măsura așteptărilor sale.

"Dacă Steaua și-l dorește în continuare vom discuta, e normal. Eu i-am spus și președintelui Stelei că eu încerc foarte tare ca toți acești jucători să aibă un salariu normal și decent. Trebuie să înțeleagă și jucătorii că nu mai aleargă nicăieri câinii cu covrigi în coadă. 

Nici în Arabia și nici în Rusia. Le-am explicat și lor că dacă prind contract pe o perioadă mai lungă au stabilitate și se pot concentra pe fotbal. Trebuie însă să aibă un salariu normal față de ce se întâmplă în acest moment în lume" a încheiat Anamaria Prodan.

Latovlevici a fost în mai multe rânduri aproape de a părăsi Steaua, ultima dată în vara acestui an, când a primit din partea clubului o hârtie conform căreia se putea transfera la orice echipă pune pe masă suma de 1 milion de euro. Dinamo Zagreb şi Vitesse Arnhem s-au interesat de serviciile apărătorului de bandă stângă însă în cele din urmă nu s-a concretizat nimic.

Înainte de acest episod, fundașul de 28 de ani a fost aproape de a ajunge în Franța, la Saint-Etienne, dar mutarea a picat din cauza sumei de transfer prea mari cerute de Steaua în schimbul său.

Mai nou, Latovlevici și-a pierdut și locul de titular la Steaua după înfrângerea roș-albaștrilor de la Târgu-Mureș, când s-a și accidentat.La meciul cu Dinamo antrenorul Costel Gâlcă ales să-l titularize în flancul stâng pe Lucian Filip și acesta a avut un randament excelent, astfel că a fost folosit și în disputele cu Rio Ave și Concordia Chiajna chiar dacă Latovlevici era refăcut. ”Păi și ce să facem acum? A jucat Filip, a făcut-o foarte bine, ce să facem? Iasmin trebuie acum să își aștepte rândul” a fost explicația lui Gâlcă.

28 de ani are Latovlevici

2.000.000 de euro e cota de piață a fundașului

600.000 de euro a plătit Steaua în schimbul lui Lato

169 de meciuri a jucat Latovlevici pentru Steaua

12 goluri și 11 assist-uri are fundașul la Steaua

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑