Moment tensionat pe "Anfield". Balotelli și Henderson au vrut mingea, ca să execute penalty-ul decisiv



020 февраля 2015

 

**VIDEO** Moment tensionat pe

VIDEO Liverpool - Beșiktaș 1-0. "Cormoranii" au făcut un pas spre calificarea în optimile UEL, după victoria la limită obținută grație penalty-ul transformat pe final de meci de rezerva Mario Balotelli. Englezii au ratat ocazii uriașe până la golul descătușării.

Totuși, faza penalty-ului a oferit și un moment tensionat pe "Anfield". După ce tânărul Jordon Ibe a fost faultat în careu (84), căpitanul Jordan Henderson a luat mingea pentru a executa penalty-ul, dar n-a ajuns până la punctul cu var.

Excentricul Mario Balotelli, introdus pe teren cu doar 20 de minute înainte de faza decisivă, a venit să-i ia mingea din mână colegului său!

Henderson a protestat, dar nu l-a putut împiedica pe italian să execute lovitura de pedepasă. Balotelli l-a consolat rapid, a așezat mingea pe punctul cu var și a înscris ireproșabil, afișând o bucurie reținută după gol, în stilul caracteristic.

Interesant este că Henderson a venit să-l felicite pe Mario pentru gol, în ciuda disputei. Italianul a apreciat gestul colegial al acestuia.

A fost al patrulea gol al lui Mario Balotelli pentru Liverpool și totodată a patra competiție în care italianul punctează în tricoul "cormoranilor", după UEFA Champions League, Cupa Ligii Angliei și Premier League. Returul va avea loc peste o săptămână, lângă Istanbul.

 

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑