Valverde s-a bucurat când a aflat că Gâlcă este antrenorul Stelei: ”Vreau un meci contra lui în grupele UCL”



**VIDEO** Valverde s-a bucurat când a aflat că Gâlcă este antrenorul Stelei: ”Vreau un meci contra lui în grupele UCL”

Antrenorul celor de la Athletic Bilbao, Ernesto Valverde, a mărturisit pentru Digi Sport că și-ar dori o confruntare cu Steaua în grupele UEFA Champions League.

Ca şi Steaua, Athletic Bilbao se pregăteşte de revenirea în grupele UEFA Champions League, dar după o pauză de 16 ani. Dacă pentru campioana României ar fi a opta calificare în grupele celei mai importante competiţii europene intercluburi, pentru gruparea bască ar fi abia a doua prezenţă. Doar în 1998 au mai ajuns spaniolii în grupe.

La finalul amicalului cu Al Hilal, disputat sâmbătă în Austria, acolo unde ambele formații se află în cantonament, meci câștigat de spanioli cu 3-0 (DETALII AICI), antrenorul spaniolilor, Ernesto Valverde, a mărturisit pentru Digi Sport că şi-ar dori o confruntare cu Steaua în grupele UEFA Champions League.

”Dacă o vom întâlni pe Steaua în grupele UEFA Champions League, atunci va fi o afacere foarte bună pentru noi”, a spus Valverde. Spaniolii au mai câştigat în faţa campioanei României în 2004, în grupele Cupei UEFA.

O confruntare cu Steaua ar însemna şi o revedere între doi foşti coechipieri. Antrenorul Stelei, Constantin Gâlcă, a fost coechipier cu tehnicianul lui Bilbao, Ernesto Valvderde, la Mallorca, între 1996 şi 1997.

”Gâlcă? Am jucat cu el la Mallorca. Era coechipierul meu. Este antrenorul Stelei acum? A fost un fotbalist foarte bun, de picior stâng, cu un șut foarte bun. Nu pot uita așa ceva. Nu știam că a preluat Steaua, dar aș vrea să joc un meci împotriva lui.

Dar, nu în amicale, ci doar în Champions League”, a concluzionat Valverde pentru Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑