FIFA a anunţat cui îi aparţine cel mai frumos gol de la Campionatul Mondial din 2014



 

Golul columbianului James Rodriguez din meciul cu Uruguay a fost desemnat de FIFA cel mai frumos de la Campionatul Mondial din 2014. Reuşita lui Rodriguez a fost votată de peste patru milioane de oameni pe site-ul FIFA. 

Golul lui James Rodriguez din minutul 28 al partidei Columbia - Uruguay, din optimile de finală ale Campionatului Mondial din acest an a fost desemnat de FIFA cel mai frumos al turneului final. În partida de la Rio, la care au asistat peste 70 mii de spectatori, Columbia a învins cu 2-0.

Golul a fost votat de peste patru milioane de oameni pe site-ul FIFA. James Rodriguez a devenit astfel al treilea jucător sud-american care câştigă acest trofeu, după argentinianul Maxi Rodriguez şi Diego Forlan.

Pe locul doi în top-ul celor mai frumoase goluri de la Campionatul Mondial s-a clasat olandezul Robin van Persie, care a înscris în meciul cu Spania cu o lovitură de cap de la 16 metri.

La Campionatul Mondial din Brazilia s-au marcat în total 171 de goluri, astfel a fost egalat recordul all-time de goluri înscrise la un turneu final. Cele mai multe goluri s-au marcat în meciul din semifinale în care Germania a învins Brazilia cu scorul de 7-1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑