Complexul sportiv din Ciorescu, inspectat de catre vicepresedintele UEFA: Depaseste cu mult asteptarile mele



021 октября 2014

La cateva saptamani inainte de a fi dat in exploatare, complexul sportiv din Ciorescu a fost inspectat de catre vicepresedintele UEFA, organizatie care a finantat proiectul. Oficialul a ramas multumit de mersul lucrarilor.

 

Marios LEFKARITIS, VICEPRESEDINTE UEFA: "Venind în vizită, nici nu-mi puteam imagina ce urma să văd. Îmi dau seama că proiectul este cu mult mai performant decât aş fi putut crede.  Sincer vorbind, ce văd acum depăşeste cu mult aşteptările mele."

 

In constructia complexului au fost investiti 4 milioane de euro, bani de la FIFA si UEFA.  Complexul care se va numi Futsal Arena FMF nu va gazdui doar meciuri de fotbal in sala, ci va fi una multifunctionala. Aici se va putea juca si handbal, volei, baschet si chiar box. Iar tribunele au o capacitate de 1400 de locuri.

 

Pavel CEBANU, PRESEDINTE FMF: “Principalul ca toti spectatorii, lumea care o sa vina la aceasta Arena sa se simta ca la dansii acasa. Noi vom face, lucratorii federatiei de fotbal si lucratorii acestui complex, cred ca vor face totul posibil ca lumea sa vina nu numai odata, ci sa astepte evenimentele sportive ca sa vina din nou in aceasta sala. ”

 

Futsal Arena FMF va fi inaugurata pe 15 noiembrie, iar in luna ianuarie aici va avea loc runda preliminara a Campionatului European la fotbal in sala din 2016. In Moldova se vor juca meciurile din grupei D, din care fac parte selectionatele Moldovei, Frantei, Albaniei si San Marino.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: complex, UEFA, constructie,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑