Mick Fanning a revenit în lupta pentru titlul mondial în surfing. Australianul se află în topul clasamentului general



021 октября 2014
Foto: adelaidenow.com.au

Mick Fanning a revenit în lupta pentru titlul mondial în surfing. Australianul a ajuns pe locul doi în clasamentul general după ce a câştigat penultima etapă a Mondialului. Fanning va lupta pentru titlul cu Gabriela Medina şi Kelly Slater.

Mick Fanning a câştigat etapa Cupei Mondiale de surfing din Portugalia după ce l-a învins în finală pe sud-africanul Jordy Smith. Australianul a obţinut victoria în condiţii dificile, asta deoarece în ziua finalei valurile nu au fost la nivelul aşteptărilor.

"Întreaga zi am aşteptat să fie valuri mari, dar până la urmă am avut noroc că valurile au fost mici", a zis surferul.

După această victorie, Fanning a urcat pe locul doi în clasamentul general şi a revenit în lupta pentru titlul mondial. Sportivul australian se va duela pentru titlu cu Gabriel Medina şi Kelly Slater în ultima etapă, care va avea loc în Hawaii. Cei trei sportivi ocupă primele poziţii în clasamentul general. În competiţia din Portugalia, Medina şi Slater au fost eliminaţi în runda a treia.

Dacă va reuşi să se impună, Medina va deveni campion mondial pentru prima dată în carieră. De partea cealaltă, legenda acestui sport, Kelly Slater ar cuceri titlul cu numărul 12, iar Fanning ar putea deveni campion pentru a patra oară.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑