Incredibil! Patronul echipei Ludogoret a pus pe lista de transferuri toti jucatorii, dupa infrangerile cu Milsami



 width=
Patronul echipei bulgare Ludogoret Razgrad, Kiril Domuskiev, a pus pe lista de transferuri toti fotbalistii din lot dupa infrangerea suferita ieri (1-2) in meciul retur cu Milsami Orhei in mansa a doua preliminara a Ligii Campionilor, scrie site-ul bulgar sportal.bg, preluat de MOLDPRES.

 

Antrenorul Bruno Ribeiro, venit in vara, figureaza, de asemenea, in lista neagra. In declaratiile facute dupa meciul tur, acesta indica mai multi factori ce au determinat esecul in meciurile cu Milsami. ”Am avut prea multe deplasari la meciuri din campionatul bulgar. Nu am reusit sa ne refacem, restabilim fortele. Dupa golul marcat am mai avut patru-cinci ocazii de a inscrie, dar am ratat. Situatia ne-a obligat sa atacam masiv in repriza secunda. Am inceput sa jucam cu trei fundasi, ne-am lasat descoperiti in aparare si am primit un gol pe contraatac”, a declarat tehnicianul portughez.


Jucatorul roman Romeo Surdu, care n-a evoluat in partida retur de la Orhei, a declarat urmatoarele pentru site-ul bucurestean Prosport Live.ro: "Sunt accidentat si merg o saptamana acasa, la Brasov. Am avut o fractura la omoplat in meciul tur cu Ludogoret şi trebuie sa iau pauza o luna de zile. La inceput am luat-o ca pe o gluma, cand spuneam ca avem sanse. Dar cu cateva zile inainte de meci vorbeam cu baietii si am spus sa producem surpriza Europei. Pentru noi e un rezultat urias. E ceva senzational, dupa ce am castigat campionatul sa eliminam si Ludogoret. Ludogoret ne-a luat de sus si ati vazut ce s-a intamplat. Obiectivul nostru este "cat mai mult in cupele europene". Este foarte, foarte greu sa ajungem pana in grupe. Avem un adversar accesibil acum si dupa se poate intampla orice", a spus Romeo Surdu.


Portalul Uniunii Europene al Asociatiilor de Fotbal uefa.com a calificat promovarea echipei Milsami in mansa a treia preliminara ”principala surpriza a etapei a doua”.


Ludogoret a evoluat anul trecut in faza grupelor Ligii Campionilor. Milsami a debutat in aceasta competitie cu victoria 1-0 in meciul tur cu Ludogoret. Urmatoarea sa adversara va fi echipa albaneza Skendebeu. Meciul tur se va desfasura pe 28 iulie.

 

Sursa: MOLDPRES


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑