Kharja, după debutul la Steaua: ”Sunt bucuros că am purtat noroc echipei. Vreau să joc și în Cupă”



022 сентября 2015

 

**VIDEO** Kharja, după debutul la Steaua: ”Sunt bucuros că am purtat noroc echipei. Vreau să joc și în Cupă”

VIDEO Steaua – Concordia 3-1. Marocanul Houssine Kharja a debutat la Steaua în victoria cu 3-1 împotriva Concordiei Chiajna, în etapa cu numărul 11 din Liga 1. Mijlocașul de 32 de ani a evoluat timp de 55 de minute, fiind înlocuit apoi cu Tahar, întrucât suferise o contractură.

Kharja a transmis, însă, la finalul întâlnirii, că nu e vorba de nimic grav și că vrea să joace în meciul din Cupa României, cu Universitatea Cluj, de joi, 24 septembrie, de la ora 20:30, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

”Echipa e cea mai importantă. Sunt fericit că am câștigat la primul meu meci la Steaua. Am ieșit pentru că mă durea foarte tare piciorul. Vreau să joc și în meciul cu Universitatea Cluj. N-am vrut să risc pentru că am doar două zile la dispoziție să mă recuperez. Sunt fericit că am purtat noroc echipei.

Vreau să le mulțumesc colegilor pentru că m-au ajutat să mă integrez. Steaua mi-a dat șansa de a mă menține într-o anumită formă. Îi mulțumesc și lui Cosmin Olăroiu pentru că la sfatul lui am ajuns aici. Știu că Steaua are mai mulți suporteri. Vreau să le mulțumesc celor care au venit azi la stadion”, a spus Kharja.

Vezi mai jos cele mai importante faze în care a fost implicat Kharja în meciul cu Chiajna:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑