În două secunde, un arbitru a eliminat patru jucători, la un meci din campionatul Braziliei



**VIDEO** În două secunde, un arbitru a eliminat patru jucători, la un meci din campionatul Braziliei

Unul dintre cele mai importante derby-uri din Rio, Flamengo - Vasco da Gama, s-a terminat cu o încăierare generală, arbitrul fiind nevoit să elimine patru jucători, în două secunde. Și nici așa nu i-a potolit de tot pe fotbaliști.

În minutul 85 al disputei de pe Maracana, la un atac al oaspeților, Bernardo  a fost faultat dur de Andreson Pico. S-a ridicat imediat și a plecat în urmărirea agresorului, dar s-a trezit lovit de Paulinho. A apărut atunci căpitanul lui Vasco, argentinianul Pablo Guinazu, care a început să-și alerge adversarii pe teren.

Arbitrul Joao Batista de Arruda i-a lăsat pe fotbaliști să se încaiere, apoi ajutat de asistenți și de arbitrul de rezervă, a indicat cei mai violenți jucători și i-a eliminat în doar două secunde pe toți patru: Anderson Pico și Paulinho de la gazde, Bernardo și Guinazu de la vizitatori.

Derby-ul de Milioane, cum e supranumită partida, a fost câștigat de Flamengo, 2-1, cele două formații fiind acum la egalitate, 26 de puncte, pe locurile 3 și 4, Campeonato Carioca.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑