Luptă dură! Ce au declarat Federer, Djokovic și Nadal înainte de Wimbledon



 

Luptă dură! **VIDEO** Ce au declarat Federer, Djokovic și Nadal înainte de Wimbledon

Bătălia pentru trofeul de la Wimbledon, turneu ce va fi, începând de luni, ÎN DIRECT la Digi Sport, se anunţă a fi una dură pe tabloul ATP.

Eliminat la ediţia precedentă încă din turul doi, Roger Federer vrea să-şi ia revanşa şi să devină singurul jucător care se impune de 8 ori la turneul londonez. Elveţianul, cotat cu şansa a patra la câştigarea trofeului, şi-a confirmat supremaţia pe iarbă în acest sezon- el a câştigat recent turneul de la Halle.

Roger Federer a declarat: "Cred că am o şansă foarte mare de a câştiga şi sper să profit de forma fizică, de meciurile jucate în acest an. Am un sentiment mai bun decât cel pe care l-am avut sezonul trecut"

Novak Djokovic, campion în 2011 la Wimbledon, are şi el un sezon fantastic. A câştigat trei titluri şi este foarte aproape de a reveni pe primul loc în clasamentul mondial. Sârbul, care în 2013 a pierdut finala cu Andy Murray, a avut însă câteva probleme medicale.

Sârbul a declarat: "În primele câteva zile de antrenament aici am avut o senzaţie ciudată la încheietura mâinii, dar acum totul este în regulă şi sper să rămână aşa".

Lipsa meciurilor pe iarbă pare să îl afecteze pe Rafael Nadal, liderul ierarhiei mondiale şi al doilea favorit al întrecerii. Spaniolul a pierdut singurul meci disputat pe această suprafaţă în 2014, în faţa lui Dustin Brown, la Halle.

Rafael Nadal a completat: "Este într-adevăr cel mai periculos turneu din an. Când mergi la Roland Garros, ai jucat deja o lună pe zgură, ai multe meciuri disputate, deci mai mult sau mai puţin îţi poţi imagina cum vei juca. La fel la US Open şi în Australia".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑