Messi, jucător al Barçei care a jucat toate meciurile în campionat. Două goluri marcate cu Deportivo



 

Messi, jucător al Barçei care a jucat toate meciurile în campionat. **VIDEO** Două goluri marcate cu Deportivo

VIDEO Barcelona - Deportivo 2-2. Lionel Messi, care a încheiat sezonul cu o dublă în meciul cu Deportivo La Coruna, este singurul jucător al noii campioane a Spaniei care a jucat în fiecare dintre cele 38 de etape.

Sub comanda lui Luis Enrique, argentinianul nu a lipsit în niciun meci, deși se spunea că relația dintre ei nu este deloc una bună. A fost rezervă o singură dată, la primul meci al anului, pierdut de Barcelona cu 0-1 pe terenul lui Real Sociedad, însă atunci a intrat la pauză.

Pe locul al doilea în topul meciurilor jucate în campionat la Barça se află portarul Claudio Bravo, care a ratat unul singur, bifând 37 de apariții în campionat la primul sezon petrecut în tricoul blaugrana. Urmează, apoi, Neymar și Busquets, cu câte 33 de apariții din 38 posibile.

Chiar dacă nu a cucerit titlul de golgheter, Messi (27 de ani) a avut un sezon extraordinar: a marcat 43 de goluri (5 din lovituri de la 11 metri) în cele 38 de etape. I se mai adaugă 10 goluri în 12 meciuri în UEFA Champions League și 6 reușite în 5 partide în Cupa Spaniei.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑