Situația tricolorilor îl îngrijorează pe Iordănescu: ”Avem opt jucători care nu au contracte ferme!”



 

**VIDEO** Situația tricolorilor îl îngrijorează pe Iordănescu: ”Avem opt jucători care nu au contracte ferme!”

Selecționerul Anghel Iordănescu, alături de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a plecat sâmbătă de dimineață în Rusia, acolo unde sâmbătă, 25 iulie, va avea loc tragerea la sorți a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018.

Înainte de a se îmbarca în cursa de Moscova, selecționerul a vorbit, printre altele, și de problemele pe care le întâmpină la nivelul lotului din cauza fotbaliștilor care au probleme la echipele de club sau care sunt chiar fără angajamente în acest moment.

”Într-adevăr, Săpunaru nu are echipă, dar nu este numai el. Din calculele mele reies 7-8 jucători care, în momentul de față, nu au contracte ferme, nu au echipe. În plus, pe lângă acest lucru, patru dintre ei nici nu se antrenează.

Mai este mai puțin de o lună de zile, să zicem, până la startul jocurilor de calificare din această toamnă și noi avem opt jucători care nu au contracte ferme”, a spus Iordănescu.

Selecționerul este nemulțumit și de nivelul scăzut al Ligii 1, care are efecte direct proporționale și asupra echipei naționale.

”Nu uităm după jucători din competiția internă, după jucători tineri, pentru a-i ajuta, pentru a-i promova, dar, din păcate, competiția noastră nu ne dă prea multă satisfacție.”

Anghel Iordănescu a mai vorbit, în încheiere, și despre despărțirea lui Tamaș de Steaua.

”Mi-a stricat planurile Tamaș. Gândiți-vă că Tamaș a revenit la echipa națională, a revenit prin Steaua, a jucat bine sau, mă rpg, era în creștere la Steaua. Era unul dintre jucătorii care putea să acopere postul de fundaș dreapta, dar și de fundaș central.

Pe lângă dispariția lui, sper pentru scurtă durată, mai avem un necaz la nivelul fundașilor noștri centrali și acest lucru ne complică și mai mult situația”, a conchis Iordănescu.  

Gabi Tamaș - liber de contract, după ce și-a reziliat contractul cu Steaua.

Vlad Chiriceș - este jucătorul lui Tottenham, dar are șanse infime de a continua acolo

Gabi Torje - a revenit la Udinese, s-a prezentat la reunire, dar nu știe încă la ce echipă va evolua. Mijlocașul și-ar dori o șansă și în Serie A, dar nu ar spune nu nici dacă s-ar întoarce la Karabukspor, unde a fost împrumutat sezonul trecut.

Ciprian Marica - a ratat aproape tot sezonul trecut din cauza unor probleme medicale, dar acum a intrat în programul de pregătire al celor de la Koniaspor. "Sper să fiu apt pentru următoarele meciuri ale echipei naţionale. Mă simt bine, mă antrenez normal cu echipa", a declarat căpitanul "tricolorilor", la emisiunea "Fotbal Club".

Cristi Săpunaru - liber de contract după ce și-a încheiat conturile cu Rapid. Fără angajament în acest moment.

Alexandru Bourceanu - a revenit la Trabzonspor după împrumutul de la Steaua, dar nu este sigur că va continua la gruparea turcă. Este posibil să urmeze un nou împrumut.

Raul Rusescu - a revenit la FC Sevilla, după ce s-a încheiat împrumutul la Steaua, dar Unai Emery, antrenorul andaluzilor, i-a comunicat că nu intră în continuare în planurile sale. Sevilla nu ar mai vrea să-l împrumute pe atacant și speră să-l transfere.

Dragoș Grigore - a fost împrumutat de Toulouse la Al Sailiya (Qatar)

Preliminariile Cupei Mondiale din 2018 vor începe în septembrie 2016 şi se vor încheia în noiembrie 2017.Partidele vor fi transmise ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑