Real a câștigat primul trofeu din ”era Benitez”, dar Sergio Ramos a lipsit de la premiere



 

**VIDEO** Real a câștigat primul trofeu din ”era Benitez”, dar Sergio Ramos a lipsit de la premiere

Real Madrid a câștigat la pas cel de-al doilea amical din cadrul turneului ”International Champions Cup” 2015, din Australia, 4-1 cu Manchester City, și a intrat și în posesia trofeului, primul de când echipa este pregătită de Benitez.

De la festivitatea de premiere, de pe ”Melbourne Cricket Ground”, din Melbourne, a lipsit un jucător important, chiar dacă a fost titular și a jucat 65 de minute. Este vorba despre Sergio Ramos, fundașul central al ”galacticilor”, care a făcut pereche în defensivă cu Pepe.

Lipsa lui Ramos a surprins, mai ales că el este acum primul căpitan al echipei după ce Iker Casillas s-a transferat la FC Porto. În lipsa lui, Ronaldo și Arbeloa au fost cei care au primit cupa onorifică.

După ce a ieșit de pe teren, fiind înlocuit cu Nacho (65), Ramos i-a pasat banderola lui Arbeloa după care a plecat direct la cabine. În același minut a fost înlocuit și Cristiano Ronaldo, cu Lucas Silva, și portughezul a urmat același traseu: tot spre vestiare.

Numai că la festivitatea de premiere a revenit pe teren doar portughezul. Nimeni nu-și poate explica gestul lui Ramos, dar se presupune că jucătorul se gândește deja la plecare, la oferta celor de la Manchester United și că de aceea nu a vrut să fie văzut ridicând un trofeu deasupra capului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑