Săpunaru: ”Avem cea mai mare talie din Liga 1, e impardonabil să luăm gol din fază fixă”



025 октября 2015

 

**VIDEO** Săpunaru: ”Avem cea mai mare talie din Liga 1, e impardonabil să luăm gol din fază fixă”

Cristi Săpunaru nu se împacă deloc cu ideea că echipa sa, Pandurii, a scăpat printre degete victoria pe Arena Națională, după ce a condus cu 1-0 până cu patru minute înainte de final.

”Da, e frustrant, consider că am dominat jocul tactic. Am făcut un joc foarte bun, am luat un gol pe o greșeală impardonabilă. Suntem echipa cu cea mai mare talie din Liga 1, nu avem voie să luăm gol din fază fixă.

Nu știu dacă Steaua a fost norocoasă, e o echipă bună, la urma urmei, care se bate la titlu. Dar cred că noi am fost mai buni”, a declarat fundașul de 31 de ani.

Săpunaru a avut un schimb dur de cuvinte cu unul dintre fanii Stelei din tribuna Arenei Naționale, în timpul meciului și a explicat la finalul partidei motivul.

”M-a enervat un imbecil din tribune, care m-a înjurat de copil. Trebuia să mă înjure pe mine, dacă are ceva cu persoana mea, că eu nu l-am înjurat de copil. Dacă o făceam, cred că nici lui nu i-ar fi picat bine. Dar se întâlnește munte cu munte, darmite om cu om”, a mai spus Săpunaru.

Internaționalul român e de părere că, în ciuda remizei, Pandurii are forța să se bată la titlu și a aruncat câteva săgeți către cei care nu cred în gorjeni.

„Am văzut critici de artă la tv, care spuneau că numai anumite echipe se bat la titlu. Noi, deocamdată ne batem la play-off, dar să știe că sunt mai mult de trei echipe în țara asta. Avem o echipă frumoasă, bună, care se poate bate la titlu, chiar dacă obiectivul nostru este play-off-ul.

Eu îmi doresc să fiu sănătos, să-mi fie sănătoasă familia”, a încheiat Cristi Săpunaru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑