EXCLUSIV Reghe: "Dacă am posibilitatea să îl transfer pe Sânmărtean, o voi face"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Reghe:

Lucian Sânmărtean este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Liga I. Mijlocaşul ajuns la 34 de ani a fost chemat şi la naţionala României, acolo unde a făcut diferenţa, prin trei pase decisive, în victoriile cu Finlanda (VIDEO&DETALII) şi cu Irlanda de Nord (VIDEO&DETALII).

Forma fostului jucător de la Vaslui l-a făcut pe Laurenţiu Reghecampf să îşi păstreze interesul pentru "copilul" lui care i-a adus al doilea titlu la Steaua.

"Orice echipă îl doreşte pe Sânmărtean. Este un jucător foarte bun, aflat într-o formă foarte bună. Vedem la iarnă ce se întâmplă. Dacă am posibilitatea să îl transfer şi el îşi doreşte să vină, de ce nu?", a declarat Reghe într-un interviu exclusiv pentru Digi Sport.

Fostul tehnician al Stelei are concurenţă pentru transferul "dirijorului" tricolorilor. Italienii de la Chievo Verona au venit deja să îl urmărească pe Sânmărtean, dar tehnicianul e sigur că fotbalistul va alege cu inima. Contractul campionului expiră la finalul acestui sezon.

"Luci a fost jucătorul pe care l-am dorit cel mai mult la Steaua. Este mai mult decât un fotbalist, este un copil de-al nostru, al familiei mele. Mă bucur că a reuşit, pentru că nu era uşor pentru el. A venit după o perioadă grea la Vaslui, unde s-au schimbat mulţi antrenori şi nu a avut parte de pregătire bună. S-a impus la Steaua şi la naţională, pentru că nu contează vârsta unui jucător", a mai spus antrenorul lui Al Hilal.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI REGHECAMPF

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑