Vinul oficial al Cupei Mondiale a fost prezentat la Dusseldorf



foto: port.ro

Vinul oficial al Cupei Mondiale a fost prezentat la o expoziţie specială în oraşul Duesseldorf. Băutura alcoolică va fi servită la evenimentele organizate de FIFA înainte şi în timpul Mondialului.

Vinul cunoscut sub numele de "Faces" a fost creat de un producător brazilian special pentru a fi servit în timpul ceremoniilor de la Campionatul Mondial, care va avea loc la vară.

"Fotbalul, ca şi orice alt gen de sport, are o competiţie mare, cum ar fi Campionatul Mondial. Evenimentul poate fi sărbătorit alături de cei dragi, cu care poţi susţine echipa favorită. De aici putem vedea o mare legătură între vin şi această competiţie", a declarat marketing director producătorului de vin Patricia Cararo.

Vinificatorii spun că Faces roşu a fost făcut din unsprezece tipuri de struguri, iar vinul alb, din struguri din zona de sud a Braziliei. Vinul oficial al Campionatului Mondial este deja în vânzare în mai multe ţări din Europa, printre care Franţa, Danemarca, Anglia, Belgia, Finlanda, dar şi în Canada sau Japonia.

Fiecare sticlă are inscripţionată pe etichetă sigla Federaţiei Internaţionale de Fotbal. Campionatul Mondial va începe pe 12 iunie şi va dura timp de o lună.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑