Paul Anton: ”Nu e timpul pierdut să ajung la Steaua”. Ce spune despre preliminariile UCL



 

**VIDEO** Paul Anton: ”Nu e timpul pierdut să ajung la Steaua”. Ce spune despre preliminariile UCL

Dorit de Steaua, mijlocașul Pandurilor Paul Anton face declarații de dragoste campioanei României și susține că își dorește să ajungă sub comanda lui Gâlcă, în Ghencea.

„Ar fi o șansă pentru mine, ar fi un pas înainte o plecare la o echipă precum Steaua sau o echipă din afara țării, însă deocamdată nu am nicio ofertă. Sunt la Pandurii, mă gândesc doar aici. Anul trecut am jucat în Europa League, a fost cel mai frumos sentiment de până acum, a fost ceva unic, din păcate prima jumătate a sezonului trecut am avut evoluții modeste și nu am reușit să ne calificăm. Acesta este fotbalul, nu avem timp de regrete, trebuie să privim înainte și să mergem cu încredere”, a declarat Paul Anton, într-un interviu acordat Digi Sport.

Mijlocașul echipei Pandurii Târgu Jiu crede, însă, că nu e timpul pierdut și are timp să ajungă la Steaua.

„Nu este timpul pierdut pentru un transfer la Steaua până nu se termină perioada de transferuri. Întotdeauana este bine să te transferi de la început, pentru a prinde pregătirea cu echipa și antrenorul să își facă o părere, o idee, despre tine. Într-adevăr au plecat niște jucători valoroși, însă cei care mai sunt acum acolo i-au înlocuit și în timpul sezonului, fie că au fost accidentați sau suspendați, au făcut-o bine, așa că Steaua este un club și o echipă valoroasă”, a mai punctat Paul Anton.

Jucătorul de 23 de ani, evaluat de gorjeni la 1 milion de euro, le ține pumnii steliștilor și în preliminariile Champions League, în meciul cu Stromsgodset.

„Steaua are prima șansă în fața norvegienilor. A demonstrat că este o echipă valoroasă în preliminarii, cât și în grupe, așa că o văd cu prima șansă”, a spus Anton.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑