Sfarsit de Turneu pentru fotbalul feminin. Cine sunt primele semifinaliste - VIDEO




Se apropie cu pasi mari finala Cupei Mondiale la fotbal feminin. Aseara s-a aflat cine sunt primele semifinaliste. Dupa un meci dramatic Germania merge in careul de asi, acolo unde va intalni pe selectionata Statelor Unite.

 

 

Nationala Germaniei si cea a Frantei s-au intalnit in primul sfert de finala al Cupei Mondiale la fotbal feminin. Dupa o prima repriza echilibrata, incheiata 0 la 0, Franta a dat lovitura in partea secunda si a deschis scorul prin Necib.

 

Apoi sportivele din Germania au alergat dupa  egalare si au reusit acest lucru in minutul 84. Germania a obtinut un penalty, dupa un hent in careu, iar Sasic a executat perfect pentru 1 la 1. Au urmat prelungirile, in care nu s-a inscris, iar echipa calificata s-a decis dupa loviturile de departajare. Germania s-a descurcat de minune si toate cele 5 fotbaliste au marcat de la punctul cu var. Una dintre jucatoarele din Franta a ratat, goalkeeperul german Angerer reusind sa apere.

 


Astfel Germania merge in selifinalele Cupei Mondiale, unde o va intalni pe selectionata Statelor Unite. Tot aseara, in cel de-al doilea sfert de finala, americancele au trecut cu 1 la 0 de China. Golul victoriei a fost inscris in minutul 51 de Lloyd.

 


In aceasta seara, in celelalte doua sferturi de la Cupa Mondiala, Australia va intalni campioana mondiala Japonia, iar Anglia va juca in fata gazdei turneului, Canada.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑