După eșecul din El Clasico, Luis Enrique a mai primit o lovitură: s-a "rupt" Iniesta



027 октября 2014

 

După eșecul din El Clasico, Luis Enrique a mai primit o lovitură: **s-a

Vicecăpitanul Barcelonei a suferit o leziune la gamba dreaptă, după un duel cu Luka Modric și nu a mai putut continua în El Clasico, fiind nevoit să iasă de pe gazon.

FC Barcelona a pierdut net duelul cu Real Madrid din El Clasico, ”galacticii” s-au impus cu 3-1 (DETALII AICI și VIDEO), după un meci pe care l-a început perfect, prin golul marcat de Neymar.

Eșecul n-a fost singura lovitură pentru Luis Enrique. Antrenorul catalanilor s-a trezit și că unul dintre cei mai importanți jucători ai săi, Andres Iniesta, a devenit indisponibil. 

Vicecăpitanul Barcelonei a suferit o leziune la gamba dreaptă, după un duel cu Luka Modric și nu a mai putut continua, fiind nevoit să iasă de pe gazon.

În minutul 71, optarul Barcelonei a fost schimbat cu Sergi Roberto, iar staff-ul medical i-a aplicat o pungă cu gheață pe gambă, imediat ce a luat loc pe bancă.

Iniesta abia preluase banderola de căpitan, după ce Xavi părăsise terenul cu 10 minute înainte. După ce a ieșit și el, Lionel Messi a devenit căpitanul vicecampioanei din sezonul trecut de La Liga.

În urma unor investigații medicale amănunțite, doctorii au decis că Iniesta a suferit o întindere la gamba dreaptă și că va avea nevoie de o perioadă de trei săptămâni pentru recuperare.

În aceste condiții, Luis Enrique nu se va baza pe Andres la meciurile cu Espanyol, din Cupa Spaniei, cu Celta și Almeria în campionat, dar și cu Ajax din UEFA Champions League

Mai mult, Iniesta va rata și meciul naționalei Spaniei cu Belarus din preliminariile pentru Euro 2016 (15 noiembrie), precum și amicalul cu Germania (18 noiembrie). 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑