N'Doye: "Nu mai joc cu Steaua, o bat mereu". I-a dedicat victoria lui Gigi Becali



027 октября 2014

 

**VIDEO** N'Doye: 

Senegalezul Ousmane N'Doye exultă, după o nouă victorie obținută împotriva Stelei, de această dată cu ASA Târgu Mureș, la capătul unui meci plin de tensiune și nervozitate (1-0, VIDEO și DETALII AICI).

Mijlocașul care a mai jucat la FC Vaslui și la Dinamo a ajuns la 7 meciuri fără înfrângere în fața celei mai titrate echipe din România. La meciul de duminică, N'Doye a fost schimbat în minutul 84, iar la final a fost eliminat direct, pentru un clinci avut cu stelistul Paul Papp.

Senegalezul în vârstă de 36 de ani a păstrat mingea de joc și i-a dedicat victoria patronului Stelei, Gigi Becali, pe care în continuare îl socotește prietenul său. "ASA vs. Steaua. 26-10-2014. 1-0", este mesajul inscripționat pe mingea păstrată de N'Doye după meciul cu Steaua.

"Nu mai joc împotriva Stelei. M-am săturat să îi bat! Ce să sărbătoresc, dacă îi înving mereu? Nu m-au bătut niciodată, jur. În 7 meciuri, din 2008 până acum. Nu i-ați văzut cum au făcut? Managerul a spus că mă așteaptă la București. Pentru ce? Eu nu sunt aici pentru bătaie cu jucătorii lor. Nu știu cum îl cheamă, că vă spuneam numele. Ăsta e fotbalul, frate. Fotbalul e pentru băieți, nu pentru fete. Dacă vrei să ajungi sus, trebuie să bagi material.", a declarat Ousmane N'Doye , la finalul meciului ASA Târgu Mureș - Steaua 1-0.

Căpitanul târgmureșenilor a avut un schimb de replici pe teren și cu un alt stelist, Lukasz Szukala, care l-a întrebat dacă vrea să îi scoată accidentați pe toți jucătorii bucureștenilor. 

"Îmi pare rău că Rusescu și Keșeru sunt la spital, dar ăsta este fotbalul, e un risc. Cine nu vrea să se lovească, să se ducă sus. Dar nu o faci cu intenție. Nu știu, sincer, ce s-a întâmplat la faza cu Keșeru, am controlat mingea și l-am lovit cu piciorul. M-am bucurat când mi-a zis Szukala: 'Ce faceți, vreți să ne scoateți toți jucătorii?'. E agresivitate, frate! La minge. Nu suntem femei, suntem bărbați.", a mai spus mijlocașul senegalez al nou promovatei ASA Târgu Mureș.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑