Simona a sosit în ţară. "Serena mi-a spus că vrea să facă o poză cu mine, viitorul număr 1 mondial"



027 октября 2014

 

**VIDEO** Simona a sosit în ţară.

Simona Halep a ajuns până în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, transmis în direct la Digi Sport 2, însă a fost învinsă de numărul 1 mondial, Serena Williams (6-3, 6-0, VIDEO AICI), după ce în partida directă din Grupa Roşie sportiva noastră se impusese de o manieră categorică (6-0, 6-2, VIDEO AICI).

Deşi a fost înfrântă în ultimul act, Simona Halep încheie anul 2014 pe locul 3 WTA şi devine sportiva cu cea mai bună clasare reușită vreodată de o româncă la final de an. Până acum, performanța de căpătâi a țării noastre din acest punct de vedere era deținută de Irina Spîrlea, care încheiase sezonul 1997 pe locul 8 WTA.

Simona a sosit azi în ţară şi a susţinut o conferinţă de presă, transmisă în direct la Digi Sport 3.

"Am avut o perioadă mai grea înainte de Turneul Campioanelor, cu ceva accidentări. A fost un meci foarte mare pentru mine, această victorie cu Serena, dar a fost doar un meci, pentru că apoi m-a învins în finală. Mi-a dat încredere că pot juca un tenis bun, solid. Sper să mai am meciuri bune și să mai joc împotriva ei și chiar să o mai înving. Este o împlinire pentru mine, o mare realizare. Anul trecut am terminat cu o victorie, acum cu o înfrângere, dar am pierdut la numărul 1 mondial", a declarat Simona Halep.

></p><p>Aceasta a dezvăluit o discuţie pe care a avut-o cu Serena Williams, imediat după finala pierdută la Singapore.</p><p><em><strong>, a mai afirmat Halep.

Sportiva din Constanţa a afirmat că după o vacanţă binemeritată va urma un cantonament la munte.

"Va fi un an foarte greu, trebuie să mă bucur de el și să fac mai bine. Voi intra în vacanță acum, după care va urma un cantonament la munte. Nu am luat nicio decizie legată de staff-ul meu. Mă bucur pentru că am jucat finala la un astfel de turneu, este o realizare destul de mare și sper să-mi dea încredere și să joc bine în continuare", a mai spus Simona.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑