Konoplyanka, gol decisiv: "Dacă aveam doi metri și nu știam să controlez mingea, jucam în Anglia!"



028 сентября 2015

**VIDEO** Konoplyanka, gol decisiv:

Dorit insistent de Liverpool și Tottenham în această vară, mijlocașul ucrainean Yehven Konoplyanka (25 de ani) a ales să plece de la Dnepr la Sevilla, pe care tocmai a salvat-o în La Liga: a marcat golul decisiv al partidei cu Rayo Vallecano (3-2), în minutul 86, din lovitură liberă.

După meci, Konoplyanka a înregistrat un interviu pe contul său oficial de Youtube, în care a luat peste picior lumea engleză a fotbalului, spunând că dacă ar fi fost lipsit de valențe tehnice ar fi acceptat să joace în Premier League. În La Liga, Konoplyanka are deja 3 goluri în 7 partide.
Ucraineanul este sigur că a luat decizia corectă mutându-se în Spania:

"Dacă aveam doi metri și jumătate și nu știam să controlez o minge de fotbal, probabil că aș fi ales Anglia. Aici, în Spania, fotbalul e mult mai tehnic. Este cel mai bun! Nu regret că am venit aici, pentru că nu am avut multe oferte. Au fost unele din Premier League, alta de la Atletico, dar sunt sigur că Sevilla este ceea ce mi se potrivește perfect. Am fost foarte stresat înainte de realizarea transferului, am pierdut trei kilograme din greutate. Mi-a plăcut că Sevilla a insistat pentru mine".

După primele 6 etape ale campionatului Spaniei, Sevilla este doar pe locul 16, cu 6 puncte, pentru că a primit 10 goluri, având a treia cea mai slabă defensivă din campionat.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑