Bilic, precaut cu Astra: ”Anul trecut, a eliminat-o pe Olympique Lyon. Calificarea se va decide în retur”



 

**VIDEO** Bilic, precaut cu Astra: ”Anul trecut, a eliminat-o pe Olympique Lyon. Calificarea se va decide în retur”

Meciul tur nu va decide calificarea în duelul cu Astra Giurgiu, a estimat antrenorul echipei engleze de fotbal West Ham United, Slaven Bilic, citat de presa britanică înaintea partidei de joi, din manşa întâi a turului 3 preliminar al Europa League.

"Sunt o echipă bună. Astra e un club care a investit şi au mai mulţi jucători români buni. Anul trecut au eliminat-o pe Lyon. Pentru noi va fi un test bun", a spus Bilic. Potrivit lui, "cel mai probabil calificarea va fi decisă după manşa a doua". Calificarea ar putea fi decisă încă din tur dacă una din echipe va prinde o seară foarte bună, iar cealaltă, foarte slabă, a explicat el.

"Suntem două formaţii puternice. Nu ne aşteptăm la o seară uşoară", a spus cunoscutul tehnician croat, care antrenează echipa londoneză din vara acestui an.

West Ham a disputat primele două tururi preliminare ale Europa League, jucând şi câteva amicale, situaţie pe care Bilic o consideră destul de dificilă. "Nu este ideal, dar e inutil să ne văicărim. Trebuie să ne adaptăm la această situaţie. Nu sunt scuze. Eu mi-am făcut temele. Îi cunosc pe jucători", a afirmat el.

Meciul de joi, 30 iulie, se va disputa pe stadionul Boleyn Ground (Upton Park) din Londra, de la 21:45, ora României.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑