Fatai, după hat-trick-ul marcat sub ochii lui Pițurcă: "Pot ajuta echipa națională"



01 августа 2014

 

**VIDEO** Fatai, după hat-trick-ul marcat sub ochii lui Pițurcă:

Kehinde Fatai a marcat, joi, primul său hat-trick într-o cupă europeană, în victoria cu 3-0 obținută de Astra Giurgiu în fața lui Slovan Liberec (DETALII AICI), în manșa întâi a turului 3 preliminar din UEFA Europa League.

Vârful nigerian, care așteaptă să obțină cetățenia română, a avut cea mai bună prestație a începutului de sezon chiar în fața selecționerului Victor Pițurcă, venit în tribunele arenei din Giurgiu însoțit de secundul său de la prima reprezentativă, Eugen Neagoe.

Fatai (24 de ani) a spus că giurgiuvenii încă nu se consideră calificați în play-off-ul UEL, chiar dacă au câștigat la scor de forfait și a discutat și despre posibilitatea de a juca în naționala României. A dedicat cele 3 goluri fratelui său geamăn, căruia îi va face cadou și o minge.

VEZI AICI GOLURILE MARCATE DE FATAI ÎN ASTRA - SLOVAN 3-0

"Este o victorie foarte importantă pentru noi. Trebuie să mergem în retur cu aceeaşi stare, pentru că o să fie mai greu acolo. Încă nu ne considerăm calificați.", a declarat Kehinde Fatai, la finalul meciului Astra - Slovan Liberec 3-0.

"Îmi doresc să joc la echipa naţională a României. Nu ştiu dacă selecţionerului i-a plăcut cum am jucat, dar eu îmi doresc să joc pentru România. Imnul l-am învăţat de multă vreme.", a mai spus atacantul Astrei.

Fatai i-a transmis și un mesaj lui Victor Pițurcă, prezent joi în tribunele stadionului din Giurgiu, la Astra - Slovan Liberec: "Pot să ajut echipa României, dar totul depinde de el".

Cu 3 zile în urmă, selecționerul a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1, în cadrul căreia a discutat pe larg despre situația naturalizării lui Fatai, spunând că nu va exista nicio problemă din partea sa ori a Federației Române de Fotbal (VIDEO și DETALII AICI). 

"Asta e o minge pentru fratele meu geamăn, care mi-a cerut-o. Golurile sunt tot pentru el.", a încheiat atacantul vicecampioanei României.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑