Mutu, primul gol în Europa după 4 ani și 9 luni: 'Trebuia să fim atenți pe final'



01 августа 2014

 

**VIDEO** Mutu, primul gol în Europa după 4 ani și 9 luni: 'Trebuia să fim atenți pe final'

Adrian Mutu a fost lăsat surprinzător pe banca de rezerve de Răzvan Lucescu la începutul partidei dintre Petrolul și Viktoria Plzen (1-1, DETALII AICI), "decarul" celor de la Petrolul fiind introdus pe teren în minutul 56 în locul lui Juan Albin.

Mutarea tehnicianului a fost extrem de inspirată, deoarece fotbalistul a intrat foarte bine în meci. La numai un minut după ce pătruns pe teren, acesta i-a pus o minge lui Hoban în marginea careului, dar șutul acestuia a trecut puțin pe lângă poartă, pentru ca în minutul 75 să înscrie printr-o execuție tipică unui fotbalist de rasă.

A primit balonul în zona centrală din fața careului și s-a mutat spre stânga, deschizându-și un colț lung, pentru ca apoi să trimită perfect, iar mingea să intre în poartă lovind plasa laterală.

Paradoxal, fotbalistul nu s-a bucurat aproape deloc pentru gol, pentru ca la final să nu-și poată ascunde tristețea pentru golul încasat în primul minut al prelungirilor.

"Suntem dezamăgiți, deoarece trebuia să fim mai atenți pe final. Totuși, nu am pierdut. Am întâlnit o echipă destul de bună, acum trebuie să mergem acolo și să ne calificăm. 

Nu m-am bucurat prea tare la gol ca să nu se creadă că am vreo problemă cu suporterii. Nu am nicio problemă, din contră, îi simt mereu alături de mine, le simt și eu căldura de fiecare dată, la fiecare meci", a spus fotbalistul.

Acesta a ținut să precizeze că nu a avut nicio problemă din punct de vedere medical, dar că nu a fost deranjat de faptul că a început meciul ca rezervă:

"Nu a fost nicio problemă cu faptul că am fost rezervă. Dacă Răzvan a considerat astfel, am respectat decizia și chiar nu e nimic de comentat.

La meciul cu Brașovul discutasem împreună să fiu menajat ca să mă odihnesc pentru azi, dar până la urmă atunci am jucat, iar azi am fost rezervă. Am și eu o vârstă, trebuie ținut cont și de asta.

Țin să precizez că nu există nicio problemă între mine și Răzvan Lucescu. Am fost întrebat dacă sunt un caz Sânmărtean, dar nici vorbă de așa ceva".

Golul pe care Mutu l-a marcat în poarta celor de la Viktoria Plzen a fost primul al acestuia în cupele europene după o pauză de 4 ani și 9 luni.

Ultima dată când "Briliantul" a înscris în cardul unei competiții continentale s-a petrecut pe 4 noiembrie 2009, la meciul pe care Fiorentina l-a câștigat pe "Artemio Franchi" împotriva ungurilor de la Debrecen, cu scorul de 5-2. Atunci, Mutu a fost cel care a deschis scorul, marcând pentru 1-0 în minutul 14.

Meciul retur dintre Viktoria Plzen și Petrolul se va disputa joi, 7 august, cu începere de la ora 21:00, urmând să fie transmis în direct pe Digi Sport 1. Fazele video vor fi disponibile în timp real pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑