Dinamo - Steaua 33-27. Mazilu și-a certat elevii pentru relaxarea din amical



01 августа 2014

 

**VIDEO** Dinamo - Steaua 33-27. Mazilu și-a certat elevii pentru relaxarea din amical

Handbaliștii de la Dinamo au învins Steaua în primul meci amical al verii. Cele două mari rivale au mers cap la cap în primele 12 minute ale partidei din Ştefan cel Mare.

Jucătorii antrenaţi de Sebastian Bota au luat un avans de trei goluri în ultimele zece minute ale primei reprize, iar la pauză a fost 17-14 pentru Dinamo.

Roș-albii au început mai bine repriza secundă şi s-au distanţat la cinci goluri (21-16), spre disperarea tehnicianului stelist, Viorel Mazilu.

Acesta le-a transmis elevilor săi: "Gata, fraţilor! Am zis că jucăm să ne distrăm, da? Da' asta nu e o distracţie, mă, ce facem noi! Capul jos, vezi dacă e! E mai bun ăla ca tine? În capul tău e mai bun ăla ca tine? Şi atunci dă-i una acolo!".

Chiar dacă l-au avut pe Georgescu în forma excelenta, roş-albaştrii nu au mai putut reveni până la final. S-a terminat 33-27 pentru Dinamo, care a încheiat partida cu un gol de senzaţie al lui Asoltanei.

Sebastian Bota, antrenorul de la Dinamo, a declarat: "Cred că a fost un meci bun pentru primul meci de pregătire, cred că am arătat destul de OK. Mai avem multe de pus la punct, dar bine că s-a terminat cu bine și am câștigat".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑