Marius Baciu a câștigat de ziua lui: "Sunt 3 puncte ca aerul, dar nu s-a terminat nimic"



 

**VIDEO** Marius Baciu a câștigat de ziua lui:

VIDEO Concordia Chiajna - Pandurii 1-0. Marius Baciu a obținut a doua victorie din mandatul său la Concordia Chiajna chiar în ziua în care împlinește 40 de ani.

Tehnicianul ilfovenilor s-a confruntat cu probleme de lot la partida cu gorjenii, dar la final s-a bucurat de câștigarea a 3 puncte pe care le considera necesare "ca aerul".

"Pentru noi erau 3 puncte ca aerul. Am avut mari probleme de efectiv, am avut 3 juniori pe banca de rezerve. Am avut jucători accidentați și suspendați și au jucat alții, mai puțin folosiți în acest sezon și s-a văzut că au cedat fizic în a doua repriză. Am făcut pasul înapoi de frica rezultatului, dar îi felicit pe jucători pentru munca depusă.", a declarat Marius Baciu, la finalul meciului Concordia Chiajna - Pandurii 1-0.

"E clar că sunt 3 puncte foarte importante. Pentru noi nu s-a terminat nimic. Îmi pare rău că nu am legat două victorii consecutive. S-a văzut foarte clar presiunea de pe noi și normal că se poate întâmpla orice. Și cei de la Pandurii și-au dorit cu adevărat, pentru că nu sunt într-o situație prea bună.", a adăugat tehnicianul Concordiei Chiajna.

Antrenorul ilfovenilor a fost căpitanul Stelei, club la care a jucat 6 ani și căruia spune că îi datorează totul. În etapa următoare, Chiajna se deplasează pe terenul roș-albaștrilor, iar Baciu spune că va lupta până la capăt pentru cele 3 puncte pe Arena Națională: "Pe cei de la Steaua îi respect enorm și respect acest club. Ce e Marius Baciu astăzi, înseamnă Steaua. Nu avem ce face, decât să luptăm pentru cele 3 puncte. O să ne jucăm șansa până la capăt".

Marius Baciu a discutat și despre derby-ul fotbalului românesc, Dinamo - Steaua, care se joacă duminică, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

"Sper ca steaua să-și revină, fiindcă are probleme destul de mari. Dinamo - Steaua va rămâne tot timpul un derby mare, dar eu pser să fie un spectacol în primul rând și cel mai bun să câștige. Pentru steaua nu s-a terminat nimic, poate profita de orice pas al celor de la ASA Tg. Mureș, care nu au nici ei un program ușor", a mai spus antrenorul Concordiei Chiajna.

40 de ani a împlinit Marius Baciu pe 1 mai 2015, în ziua meciului Concordia Chiajna - Pandurii Tg. Jiu 1-0.

Două victorii în primele 6 meciuri ca antrenor în Liga 1 are Baciu, care a debutat în primul eșalon pe banca echipei Concordia Chiajna.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑